Logo website 112 Eerste Hulp

(U23) DIGITALE TACHOGRAAF

Omschrijving

Met een simulatie programma en een kaartlezer inclusief software wordt je eigen kaart ter plekke uitgelezen. Zo krijg je inzicht in de gemaakte fouten. Je leert alles over de werking van een boordcomputer.

Wij werken alleen met topdocenten: ruime ervaring in de beroepspraktijk, die hun kennis constant up to date houden.
Door die ervaring weten zij precies waar de chauffeurs tegenaan lopen in hun dagelijkse werk.
Wij doen het anders: geen opsomming van saaie theorie en het voorlezen van dia’s om de 7 uren vol te krijgen maar voorbeelden uit de praktijk erbij halen en bespreken.

Daardoor wordt een cursusdag ervaren als leerzaam, nuttig en bijzonder gezellig.

Digitale tachograaf

Inhoud van de cursus

  1. Relevante wet- en regelgeving over de digitale tachograaf, arbeids-, rij- en rusttijden inclusief de verplichtingen van de chauffeur.
  2. Controlerende instanties
  3. Mobility Package
  4. Smart tachograaf
  5. De werking van een boordcomputer en de digitale tachograaf: je oefent het aanmelden en wisselen van chauffeur en voertuig, het aanpassen van de lokale en UTC-tijd, het controleren van de rijtijd tijdens het rijden, handmatige invoer, een uitdraai maken van de tachograaf of de bestuurderskaarten, handelingen einde dienst en de 1-minuut regeling.

Tarief

€185,= ex btw, inclusief een goede lunch en het bijschrijven van de 7 uren bij het CBR.

Incompany

Liever les op de eigen locatie? Dat kan natuurlijk ook: wij komen graag naar u toe en regelen indien gewenst ook een BBQ als lunch of als afsluiting van de cursusdag. Neem contact op voor een scherpe offerte.