Logo website 112 Eerste Hulp

Bedrijfshulpverlener (BHV) NIBHV

Omschrijving

Bhv’ers zijn sneller aanwezig bij een incident dan de brandweer, ambulance of politie en kunnen in de beginfase van een incident het verschil maken. Bhv’ers zijn opgeleid om een functie als voorpost te vervullen totdat hulpverleningsdiensten er zijn. Zij nemen maatregelen om letsel en schade zoveel mogelijk te beperken.

Wij bieden deze cursus blended aan, dat houd in:

Er is geen vooropleiding vereist, iedereen kan deelnemen aan de basisopleiding bhv.

U doet thuis of waar dan ook eerst onze e-learning (duur ongeveer 4 uur) en rond deze volledig af.

Vervolgens komt u een dag naar onze cursuslocatie voor de praktijk dag.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Inhoud van de cursus

Hier zijn de belangrijkste aspecten van de cursus:

  1. Brandbestrijding: Je leert waar je rekening mee moet houden als je een oproep krijgt omdat er brand is in jouw bedrijf. Wanneer is het verantwoord om een bluspoging te doen? In welke gevallen moet je direct starten met ontruimen? Vanzelfsprekend komen daarbij ook de gevaren bij het blussen aan bod.

  2. Ontruiming: Bij ontruiming staat een algemene ontruimingsprocedure voor de bhv centraal. Wat moet je als bhv’er allemaal doen als er moet worden ontruimd? Ook is er aandacht voor de ontruimingsvoorzieningen en de samenwerking met externe hulpverleningsdiensten.

  3. Niet-spoedeisende eerste hulp: Dit onderdeel gaat over de beoordeling en behandeling bij niet-levensbedreigende aandoeningen, zoals wonden, oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden.

  4. Spoedeisende eerste hulp: Hierbij komt reanimatie met gebruik van de AED aan bod. Ook wordt ingegaan op het optreden bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en hersenletsel.

Tarief

De kosten bedragen € 245,00 (ex 21% btw).
Dat is inclusief:

De e-learning.
Praktijk dag koffie/thee en lunch enz.
Diploma (indien geslaagd)

Cursus kalender

Op dit moment hebben we de volgende dagen voor de praktijk dag. Deze kunnen alleen gevolgd worden als voor de praktijk dag de e-learning volledig is afgerond.

Dinsdag 05-03-2024 te Hofclub Werken & Vergaderen, Niels Bohrweg 121, Utrecht.
Dinsdag 12-03-2024 te Hofclub Werken & Vergaderen, Niels Bohrweg 121, Utrecht.
Dinsdag 19-03-2024 te Hofclub Werken & Vergaderen, Niels Bohrweg 121, Utrecht.
Dinsdag 26-03-2024 te Hofclub Werken & Vergaderen, Niels Bohrweg 121, Utrecht.

Incompany

Natuurlijk kunnen we de cursus ook bij u op locatie geven. Met alle plezier komen we naar u toe en regelen desgewenst een BBQ als lunch met onze eigen slager! Neem contact op voor een scherpe offerte.

Boek gelijk uw cursus Bedrijfshulpverlener (BHV) NIBHV


  • ideal


Subtotaal
BTW
Totaal