Logo website 112 Eerste Hulp

OVERIGE CURSUSSEN

Wij bieden een breed scala aan veiligheidsopleidingen aan. Op deze pagina staan cursussen voor iedereen, of je nou beginner bent of je kennis en vaardigheden wilt opfrissen: hier haal je je certificaat.

Staat de cursus die je wil volgen er niet bij, neem dan contact met ons op.

VCA

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij alle aspecten van veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

De cursus duurt één dag. In de ochtend staat de theorie centraal, dit deel sluiten we af met een theorie-examen. In de middag gaan we het geleerde in de praktijk brengen. Je voert diverse oefeningen uit en aan het eind van de middag toetsen wij deze vaardigheden..

Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Na deze dagcursus weet je precies hoe je veilig werkt met de hoogwerker. We beginnen met de theorie en sluiten dat onderdeel af met een examen. Daarna brengen we het geleerde in de praktijk en wordt er flink geoefend. 

De cursus duurt een halve dag, tijden in overleg. In het eerste deel staat de theorie centraal, dit deel sluiten we af met een theorie-examen. Dit examen bestaat uit 25 theorie vragen. In het 2e deel gaan we het geleerde in de praktijk brengen. Je voert diverse oefeningen uit en aan het eind van de middag toetsen wij deze vaardigheden met het praktijkexamen.